hrvatski
HR
Novosti & Objave za tisak
Top


Suradnja Autohellas Hertz & Alphabet - Press Release

12/12/2018

Anterra d.o.o. / Hertz Hrvatska Press Release

- Win-win suradnja Autohellas Hertz & Alphabet. Dvije velike grupacije udružuju snage.

- Anterra d.o.o. / Hertz Hrvatska, članica Autohellas Grupe pozdravlja dolazak Alphabeta na tržištu Hrvatske, čime Alphabet povećava svoju dominantnu poziciju u dugoročnom najmu vozila.

Atena 11/12/2018 – Autohellas Hertz, vodeća tvrtka u području operativnog leasing na grčkom tržištu, sklopila je strateško partnerstvo s Alfabetom, ekskluzivnim partnerom u Grčkoj, Cipru, Bugarskoj i Hrvatskoj. Alphabet je prisutan u 28 zemalja širom svijeta i jedna je od najvećih svjetskih leasing kompanija. Ova suradnja vrijedan je dodatak portfelju Autohellas Hertz jer otvara pristup međunarodnim tržištima.

Alphabet, prepoznajući Autohellasov know-how i prisustvo nositelja Hertz franšize u 8 zemalja, objavio je ovu ekskluzivnu suradnju. Suradnja omogućava Alphabetu pristup rastućem tržištu Balkana i Cipra, dok u isto vrijeme međunarodnoj klijenteli garantira kompatibilne proizvode i održavanja s Autohellas Hertz garancijom.

Vodeća Leasing kompanija na svjetskom tržištu

Alphabet sa svojim sjedištem u Munchenu, Njemačka, danas je prisutan u 28 zemalja. Osnovan je 1997. kao dio BMW grupacije i raspolaže velikim međunarodnim iskustvom u korporativnom upravljanju flotom vozila i leasingu. Njegov portfelj uključuje usluge savjetovanja, financiranje i pametno upravljanje proizvodima i uslugama za korporativne flote. Alphabet u potpunosti prilagođava svoje proizvode potrebama i zahtjevima kupaca. Danas upravlja portfeljem od preko 680.000 automobila u leasing, te lakih komercijalnih vozila svih marki, čime zauzima četvrtu poziciju globalnog tržišta.

Autohellas Hertz, tvrtka s višegodišnjim iskustvom u području operativnog leasinga, jedina je tvrtka s modernim ‘one stop shops’ servisima za održavanje i popravak vozila.

“Udruživanje snaga kako bismo pružili najbolja mobility rješenja međunarodnim korporativnim klijentima, logičan je, i budućnošću orijentiran korak za Autohellas“, izjavio je Dimitrios Mangioros, direktor Autohellas, SA.

Richard Schooling, direktor prodaje Alphabet International slaže se da se: “Autohellasov holistički servisni pristup, kombiniranja klasičnog leasinga s ekspertizom radionice, dobro nadopunjuje s misijom Alphabeta, kako bi se kupcima garantiralo zadovoljstvo i tvrtkama pomoglo postići zadane ciljeve uvođenjem odgovarajućih proizvoda i usluga.“

O ‘Autohellas SA’

Autohellas SA nositelj je Hertz franšize za Grčku od 1974. i najveća je svjetska franšizna tvrtka. Autohellas je prvi u Grčkoj ponudio operativni leasing 1989. i nastavlja s inovacijama nudeći rješenja prijevoza po mjeri svih sektora. Dodatno, posjeduje najveću mrežu privatnog vlasništva u 8 zemalja: Grčkoj, Cipru, Bugarskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Rumunjskoj i Ukrajini, s više od 125 poslovnica od kojih je 51 na zračnim lukama.
Za više informacija posjetite www.hertz.gr/Company

O ‘Alphabetu’

Alphabet je jedna od vodećih leasing kompanija Europe, Australije i Kine. Također je pionir u kreiranju naprednih rješenja u mobilnosti – AlphaElectric nudi tvrtkama holistički pristup eMobilityu, AlphaCity je učinkovita opcija car sharing, AlphaGuide aplikacija za mobilne telephone olakšava živote svojim korisnicima i AlphaFlex pruža zaposlenicima mogućnost odabira, te tvrtkama potpunu kontrolu troškova. Za više informacija, posjetite www.alphabet.com.Natrag

 
© 2018 Anterra d.o.o.
All Rights Reserved.