flex_drive_1280

Flex Drive Uvjeti korištenja

  1. Minimalno razdoblje trajanja najma je 1 mjesec.
  2. Korisnik usluge najma vozila mora posjedovati valjanu debitnu/kreditnu karticu, koju prihvaća Hertz, radi predautorizacije odgovornosti iznajmljivača te naplate konačnih troškova najma vozila.
  3. Korisnik je obavezan unaprijed platiti iznos najma za prvi mjesec, kao i iznos od 2 dodatne mjesečne najamnine, što će se smatrati jednokratnom pretplatom, prije početka najma. Ukoliko najam završi nakon 18 mjesečnog trajanja u kontinuitetu, iznos jednokratne pretplate će se u potpunosti vratiti korisniku, u protivnom će se zadržati.
  4. Mjesečno razdoblje najma započinje datumom preuzimanja vozila i obnavlja se mjesečno, uz uvijet uspješno provedenog plaćanja unaprijed. U slučaju  da plaćanje iznosa mjesečnog najma nije unaprijed provedeno, iznajmljivač mora vratiti automobil u roku od 24 sata.
  5. Korisnik najma ima pravo raskinuti najam u bilo kojem trenutku. Napominjemo da su sve cijene za ovu uslugu obračunate na mjesečnoj osnovi. Prilagodba cijene neće se izvršiti za vozila koja su vraćena ranije od prvotno dogovorenog datuma.

Naknada za otkazivanje

  1. Ako korisnik otkaže rezervaciju do 7 dana prije dogovorenog datuma preuzimanja vozila, povrat će se izvršiti u cijelosti (mjesečni najam i predujam).
  2. Naknada za otkazivanje u iznosu od 40 € + PDV naplaćuje se kada se rezervacija otkaže u roku od 7 ili manje dana od dogovorenog datuma preuzimanja vozila. Ista se naknada primjenjuje ako u trenutku preuzimanja kupac nije kvalificiran za najam automobila (npr. zbog dobnih ograničenja / nevaljane vozačke dozvole).

Naknada za nedolazak

Ako se korisnik ne pojavi u dogovoreno vrijeme preuzimanja vozila, bez prethodne obavijesti, Hertz će vratiti unaprijed plaćeni iznos, umanjen za naknadu za nedolazak od 50 € + PDV.

couple-newsletter2
Zatražite Newsletter!