arona
Arona  Od €600/mjesec (bez PDV-a)
Ja želim
Hertz | Flex Drive Croatia

Flex Drive Uvjeti korištenja

 • Minimalno razdoblje trajanja najma je 1 mjesec.
 • Korisnik usluge najma vozila mora posjedovati valjanu debitnu/kreditnu karticu, koju prihvaća Hertz, radi predautorizacije odgovornosti iznajmljivača te naplate konačnih troškova najma vozila.
 • Korisnik je obavezan unaprijed platiti iznos najma za prvi mjesec, kao i iznos od 2 dodatne mjesečne najamnine, što će se smatrati jednokratnom pretplatom, prije početka najma. Ukoliko najam završi nakon 18 mjesečnog trajanja u kontinuitetu, iznos jednokratne pretplate će se u potpunosti vratiti korisniku, u protivnom će se zadržati.
 • Mjesečno razdoblje najma započinje datumom preuzimanja vozila i obnavlja se mjesečno, uz uvijet uspješno provedenog plaćanja unaprijed. U slučaju da plaćanje iznosa mjesečnog najma nije unaprijed provedeno, iznajmljivač mora vratiti automobil u roku od 24 sata.
 • Korisnik najma ima pravo raskinuti najam u bilo kojem trenutku. Napominjemo da su sve cijene za ovu uslugu obračunate na mjesečnoj osnovi. Prilagodba cijene neće se izvršiti za vozila koja su vraćena ranije od prvotno dogovorenog datuma.
FAQs
Što je Flex Drive?

Flex Drive je usluga koja Vam omogućuje da dobijete automobil s fiksnom mjesečnom cijenom i zadržite onoliko dugo koliko Vam je stvarno potreban.

Zašto odabrati Flex Drive?

Zato što je Flex Drive jedini program koji Vam omogućuje da:

 • Preuzmete vozilo u roku od 24 sata
Što je uključeno u mjesečnu cijenu?

Sve cijene uključuju:

 • Gratis 3.000 km/mj
 • Besplatnog dodatnog vozača
 • Otkup odgovornosti za štetu na vozilu
 • Održavanje i popravak automobila
 • Zaštitu od krađe
 • Pomoć na cesti
 • Zamjenski automobil u slučaju štete
Kako funkcionira plaćanje za Flex Drive?

Flex Drive je usluga koja se temelji na mjesečnoj pretplati. Prije preuzimanja vozila potrebno je platiti početnu pretplatu:

 • Cijena pretplate jednaka je iznosu 2 mjesečne najamnine
 • Naknada za pretplatu se u cijelosti vraća nakon 18 mjeseci neprekidnog najma, u suprotnom će biti zadržana
Je li Flex Drive namijenjen tvrtkama ili pojedincima?

Flex Drive može koristiti svatko.

Odlično, zainteresiran sam! Kako mogu započeti s Flex Drive najmom vozila?

Sve što trebate učiniti je odabrati jedno od dostupnih vozila, poslati upit i jedan od naših agenata će Vas uskoro kontaktirati.

Što ako premašim broj besplatnih kilometara?

U slučaju da premašite broj besplatnih kilometara, postoji mala dodatna naknada koja se primjenjuje po dodatnom kilometru.

Kako mogu produžiti najam?

Vaš najam automatski se obnavlja svaki mjesec, nakon uspješne naplate Vaše kreditne/debitne kartice.

Kako mogu prekinuti najam? Postoji li naknada za otkazivanje najma?

Da biste prekinuli najam, obavezni ste obavijestiti nas putem e-pošte najmanje 6 dana prije dospijeća sljedećeg plaćanja. Ako je prošlo 18 mjeseci neprekidnog najma, naknada za pretplatu bit će Vam u cijelosti vraćena pod uvjetom da ne postoji nikakva naknada odnosno dug koji proizlazi iz štete na vozilu.

U kojem roku sam obavezan preuzeti automobil?

Nakon što smo potvrdili dostupnost automobila, sva potrebna papirologija i plaćanja su dovršeni, obavezni ste preuzeti automobil u roku od 4 radna dana. Ukoliko to ne učinite, imajte na umu da će rezervacija biti otkazana.

Gdje mogu preuzeti automobil?

Automobil možete preuzeti u jednoj od naših poslovnica diljem Hrvatske. Također, uz nadoplatu ga možemo dostaviti na neku drugu, željenu lokaciju.

Ukoliko automobil koji ste odabrali nije dostupan u poslovnici u kojoj ga želite preuzeti, možemo ga prevesti uz dodatnu naknadu.

Mogu li model automobila zamijeniti za bolji model u bilo kojem trenutku tijekom najma? Plaća li se za to dodatna naknada?

Naravno! Sve što trebate učiniti je kontaktirati nas putem e-pošte i navesti model automobila koji ste izabrali iz ponude na našoj web stranici. Nakon što potvrdimo dostupnost, obavijestit ćemo vas kako biste mogli platili razliku pretplate između 2 modela automobila.

Primjer: Unajmljujete vozilo s mjesečnom najmninom u iznosu od 250 € i na početku najma ste platili pretplatu od 500 €. Ako želite prijeći na vozilo s mjesečnom najmom od 350 €, onda će dodatni iznos koji ćete morati platiti iznosi 700-500 € = 200 €.

Imajte na umu da će Vam nakon 18 mjeseci neprekidnog najma biti vraćen iznos početne naknade za pretplatu (500 €), dok će dodatni iznos (tj. 200 € u primjeru) biti vraćen nakon što istekne 18 mjeseci najma od datum plaćanja.

Koji su minimalne kvalifikacije vozača za vožnju Flex Drive vozila?

Vozač mora:

 • Imati najmanje 21 godinu
 • Biti vlasnik hrvatske, europske ili međunarodne vozačke dozvole najmanje 1 godinu
 • Biti vlasnik kreditne/debitne kartice
Može li netko drugi upravljati vozilom osim mene?

Da, dodatni vozač uključen je u cijenu Flex Drive najma besplatno! Također možete dodati dodatne vozače u bilo kojem trenutku najma.

Imajte na umu da svi dodatni vozači moraju imati najmanje 21 godinu i imati hrvatsku, europsku ili međunarodnu vozačku dozvolu najmanje 1 godinu.

Hoću li dobiti novo ili rabljeno vozilo?

Sva dostupna vozila su malo rabljena, ne starija od 3 godine i prošla su tehnički pregled.

couple-newsletter2
Zatražite Newsletter!